WINNEN! #girlboss Event met Lizzy van der Ligt

Jij wilt deze stylist en lifestyle blogger, bekend van Linda Meiden en Grazia, toch ook het hemd van het lijf vragen?!

#girlboss bibliotheek rotterdam lizzy van der ligt

Al jouw (ondernemers)vragen beantwoord

In mijn vlogs heb je ze misschien wel eens voorbij zien komen: de #girlboss bijeenkomsten in het Theater van de Rotterdamse Bibliotheek. Iedere bijeenkomst krijg jij de kans om een bekende vrouwelijke ondernemer het hemd van het lijf te vragen. En a.s. donderdag 22 februari is girlboss Lizzy van der Ligt van de partij om al jouw vragen te beantwoorden. En nog leuker: jij kunt een kaartje WINNEN!

WINNEN!

Zo’n bijeenkomst wil jij niet missen natuurlijk! En dat is ook niet nodig, want ik geef een kaartje weg! En je hoeft er niet eens veel voor te doen: alleen even de Facebook-pagina van BeauBeau te liken, en te delen op jouw eigen Facebook tijdlijn. De winnaar zal op woensdag 21 februari bekend gemaakt worden op Facebook.

Over Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt ken je misschien wel van haar bijdrages aan de Glamour, Linda Meiden en Grazia. Ze is een fashion-, lifestyle stylist & influencer. Inmiddels mag ze zich, door haar originele stijl en combinaties, een van de grootste fashion- en lifestyle bloggers van Nederland noemen. Ze Regelmatig werkt zij samen met modemerken zoals Louis Vuitton, De Kooples, Mango, Calvin Klein, Sony, YSL Beauty en Nike.

Over #Girlboss

Geïnspireerd door het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso (waar trouwens ook een superleuke serie van is) hebben Bibliotheek Rotterdam en Hogesschool Rotterdam de #girlboss bijeenkomsten bedacht. Tijdens de #girlboss bijeenkomsten word er telkens een andere vrouwelijke ondernemer in de spotlights gezet. Presentatrice Natasja Morales vraagt in het Bibliotheek Theater deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap tot privézaken. In de vorige edities van #Girlboss zijn inmiddels Anna Nooshin, Jet van Nieuwkerk, Cynthia Schultz en Yara Michels aan het woord geweest.

Ook interessant

must-see serie netflix girlboss
Girlboss: deze serie moet je zien!
dagboek beauty ondernemer
Dagboek van een beauty ondernemer #001

Jouw reactie

*

*