Girlboss: deze serie moet je zien!

Misschien kom je er niet altijd aan toe, maar af en toe even ontspannen op de bank met een kop thee (of een wijntje, wat jij wilt…) in je ene hand en in de andere hand de afstandbediening is o zo fijn! Zeker met de Netflix hit: Girlboss! Een titel die je vast en zeker aanspreekt! 😉

must-see serie netflix girlboss

Misschien kom je er niet altijd aan toe, maar af en toe even ontspannen op de bank met een kop thee (of een wijntje, wat jij wilt...) in je ene hand en in de andere hand de afstandbediening is o zo fijn! Zeker met de Netflix hit: Girlboss! Een titel die je vast en zeker aanspreekt! ;)

For Girlbosses only!

Girlboss gaat over de 22-jarige Sophia die niet weet wat ze met haar leven moet, en dan met name op werkgebied. Ondanks dat ze alle eindjes aan elkaar moet knopen shopt ze graag kleding bij vintagewinkels. Als ze haar huis uitgezet dreigt te worden, besluit ze om een bikerjack (wat ze dus eerder bij die vintagenwinkel kocht…) te verkopen via Ebay omdat ze geld nodig heeft. Ze vangt duizenden dollars voor het jasje en dat is het begin van een megasucces; de start van haar bedrijf Nasty Gal! Een klassiek ‘van krantenjongen-tot-(multi)miljonair’-verhaal!

Ontspannen onder het mom van: ik ben keihard inspiratie aan het opdoen...

girlboss de serie voor ondernemers

Binge-'WAT?'chen

Aangezien bingewatchen (als je meer dan 2 afleveringen van dezelfde serie achter elkaar kijkt….) niet zo goed voor je lichaam schijnt te zijn (of als je gewoon geen netflix hebt), kun je ook kiezen voor het gelijknamige boek van Sophia Amoruso. Je scoort ‘m hier!

Ben superbenieuwd of jullie de serie ook zo leuk vinden! Laat je het me even weten?

Enjoy watching!

Ook interessant

rode-nagels-gratis-foto
Hier scoor je (gratis!) foto’s voor je salon
Een eigen salon aan huis in 5 stappen
must-see serie netflix girlboss
Girlboss: deze serie moet je zien!
5 tips voor het inrichten van je nagelstudio
social media kiezen welke
Zo kies je de beste social media voor je salon

Jouw reactie

*

*